hvid _ (1)

Veludstyret maskinpark

30_hvid

30 års erfaring

hvid _ (2)

Fordelagtige priser

Oprensning af sø udført af kompetent firma

​Har du behov for at forbedre afvandingen af de omkringliggende arealer nær dit vandløb? Så kan du med fordel søge hjælp her hos os. Hos Ingvard Bie tilbyder vi nemlig oprensning af søer og vandløb til alle kunder nær og omkring Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde. Vi har mere end 30 års erfaring som entreprenør, hvilket gør os kompetente til at udføre søoprensning.

Vi har brede kompetencer og kan udføre et væld af opgaver inden for oprensning af vandløb og andre former for naturpleje. Hvad enten det er i skove, vådområder, plantager eller øvrige grønne arealer, kan vi hjælpe dig med oprensning. Vi anvender en mejekurv til at rense vandløb og søer med, hvilket er den bedste måde at gøre det på.

Få professionel hjælp til oprensning af sø

Har du behov for at få foretaget en oprensning af mose, sø eller en anden form for vandløb, er det en god idé, at du søger professionel hjælp. På den måde er du sikker på, at dyre- og plantelivet omkring vandløbet skånes mest muligt. 

Heldigvis står vi altid klar til at hjælpe både privat- og erhvervskunder med f.eks. oprensning af din sø.

Vi råder over en stor maskinpark, hvilket gør os i stand til at varetage enhver opgave med oprensning af vandløb, grøfter, søer og lignende. Uanset opgavens omfang har vi de rette maskiner, samt den rette viden til at løse opgaven bedst muligt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på oprensning

Er du på udkig efter professionel hjælp til oprensning af sø eller anden form for vandløb, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi har stor erfaring på området og kan løse enhver opgave.

Ring til os på telefon 20 81 71 46, eller skriv på e-mail bie@os.dk, så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst muligt kan løse din opgave.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse​

Ingvard Bie

Serupsvej 11
​7150 Barrit

Kontakt​

Telefon: 20 81 71 46

E-mail: ​bie@os.dk​

Medlem af​