hvid _ (1)

Veludstyret maskinpark

30_hvid

30 års erfaring

hvid _ (2)

Fordelagtige priser

Naturpleje af skov eller anlæg

​Hos Ingvard Bie hjælper vi dig med forskellige former for naturpleje, afhængig af dine behov og ønsker. Vi holder til i og omkring Horsens, Vejle, Hedensted og Juelsminde, så bor du i nærheden, kan du blot kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe kunder med naturpleje i skov, anlæg eller have.

Som virksomhed har vi mere end 30 års erfaring, som vi baserer vores arbejde på. Derfor er du altid i trygge hænder med os som samarbejdspartnere. Vi har brede kompetencer og kan ligeledes være behjælpelig med professionel rådgivning om naturpleje.

Hvad er naturpleje?

Begrebet naturpleje dækker bredt, men handler kort om, at pleje naturen omkring os. Hvad enten der er tale om en skov, anlæg, parkareal, såvel som en mark, tilbyder vi forskellige former for naturpleje. Nogle af vores kernekompetencer er:​

  • Høstning
  • Sprøjtning
  • Pløjning
  • Wrapning

Vi omtaler os selv som både entreprenør og maskinstation, fordi vi kan hjælpe på så mange punkter. Hos os er ingen opgave hverken for simpel eller for kompliceret og både private- og erhvervskunder er velkomne. Du bør altså ikke holde dig tilbage med at kontakte os - en ekstremt erfaren entreprenørvirksomhed i Midtjylland.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om vores forskellige ydelser, herunder naturpleje, eller ønsker du at lave en fast aftale med det samme, står vi klar til at imødekomme dine behov.

Du kan kontakte os på telefon 20 81 71 46 eller skrive på e-mail bie@os.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​ Vi giver gerne professionel rådgivning med baggrund i vores mere end 30 års erfaring.​

Kontakt os

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse​

Ingvard Bie

Serupsvej 11
​7150 Barrit

Kontakt​

Telefon: 20 81 71 46

E-mail: ​bie@os.dk​

Medlem af​