hvid _ (1)

Veludstyret maskinpark

30_hvid

30 års erfaring

hvid _ (2)

Fordelagtige priser

Hegnsklipning og andre former for entreprenørarbejde

Er du på udkig efter et kompetent firma, der kan hjælpe dig med hegnsklipning eller en anden form for entreprenøropgave? Så bør du kigge nærmere her på siden. Her finder du nemlig Ingvard Bie, der altid står klar til at hjælpe alle kundetyper – private, erhverv, kommuner og landbrug – i og omkring Horsens, Vejle og Juelsminde, samt Hedensted.

Er dine træer blevet så høje, at de skygger for solen eller giver de alge- og mosbelægning på taget, kan det være en god idé at få foretaget en trimning eller kapning af træer. Dette kan vi som erfaren entreprenør sagtens hjælpe dig med, hvad enten der er tale om store eller små træer.

Vi har de rette maskiner til hegnsklipning

Vi har mere end 30 års erfaring med hegnsklipning og diverse andre former for naturpleje, hvilket gør os i stand til at udføre en bred vifte af opgaver. Dertil har vi en stor og veludstyret maskinpark, hvilket gør det muligt for os at levere det bedste resultat, uanset opgavens type.​

Udover at være kompetente og have udstyret i orden, har vi et stort fokus på at yde god kundeservice. Derfor har vi altid en tæt dialog med dig som kunde, hvor vi finder ud af, hvad dine ønsker er. Derudover giver vi altid en god pris, selvom kvaliteten altid er høj.

Kontakt os og hør mere om priser på træfældning

​Mangler du hjælp til hegnsklipning eller en anden form for naturpleje, står vi klar til at hjælpe. Du kan altid ringe til os for at få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Du kan ringe til os på telefon 20 81 71 46 eller skrive på e-mail: bie@os.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere informationer om hegnsklipning og træfældning i Midtjylland og Sønderjylland.​

Kontakt os

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse​

Ingvard Bie

Serupsvej 11
​7150 Barrit

Kontakt​

Telefon: 20 81 71 46

E-mail: ​bie@os.dk​

Medlem af​