hvid _ (1)

Veludstyret maskinpark

30_hvid

30 års erfaring

hvid _ (2)

Fordelagtige priser

Flishugning og knusning af træer udføres

Mangler du professionel hjælp til flishugning, er du kommet til det rette sted. Ingvard Bie er et professionelt firma, der tilbyder forskellige former for naturpleje. Vi er tilgængelige for både privat- og erhvervskunder i og omkring Horsens, Vejle og Juelsminde. Vi er selv beliggende i Hedensted kommune og hjælper med flishugning i det meste af Midtjylland og Sønderjylland.

Vi er en virksomhed med mere end 30 års erfaring i branchen, hvilket har gjort os kompetente til at udføre et bredt udvalg af opgaver, herunder flishugning. Derfor kan du trygt vælge os som din næste samarbejdspartner. Vi leverer altid gode resultater efter dine ønsker, og holder naturligvis altid vores aftaler.

Knusning af træer med en diameter på 25 cm

Vi tilbyder flishugning af træer med en diameter på helt op til 25 cm. Derudover hjælper vi gerne med træfældning, topkapning samt knusning af træer, hvis du har behov for dette. Hos os er ingen opgave hverken for lille eller for stor – vi kan løse det hele.

​​

Udover at være kompetente entreprenører har vi en stor og veludstyret maskinpark, som gør os i stand til at levere de bedst mulige resultater. Vi har det rette udstyr til at udføre de fleste opgaver inden for landbrugshjælp, naturpleje og træfældning. Fældning og knusning af træer udføres altså af et kompetent og dygtigt firma, hvis du vælger os.

Kontakt os hvis du vil vide mere om flishugning

Har du spørgsmål til priser, eller har du en opgave, vi skal løse for dig, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står hele tiden klar til at byde nye eller tidligere kunder velkomne.

Kontakt på telefon 20 81 71 46, eller skriv på bie@os.dk, så tager vi en uforpligtende snak med dig omkring dine behov, ligesom vi kan rådgive dig om den mest hensigtsmæssige løsning på flishugning og knusning af træ i Jylland.

Kontakt os

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse​

Ingvard Bie

Serupsvej 11
​7150 Barrit

Kontakt​

Telefon: 20 81 71 46

E-mail: ​bie@os.dk​

Medlem af​